GINOP 2019

A kedvezményezett neve:  Natúrpark Térségfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
A projekt címe: „Natúrpark Vendégfogadó fejlesztése hátrányos helyzetű munkavállalók alkalmazásával”
A projekt azonosítója: GINOP-5.1.7-17-2019-00175
A szerződött támogatás összege:   29 892 000 Ft
A támogatás mértéke: 97,88%

A projekt tartalmának bemutatása:

A Natúrpark Térségfejlesztési Nonprofit Kft., a Natúrpark Vendégfogadó humán kapacitásának fejlesztése érdekében vállalta 4 hátrányos helyzetű munkavállaló alkalmazását. Az új munkavállalókkal növelni tudjuk turisztikai szolgáltatásaink számát és minőségét
A projekt fő tevékenységi területei: A megnövekedett turisztikai szolgáltatások nyújtását végző munkatársak alkalmazása négy munkakörben: recepciós, szobaasszony, gondnok és programszervező. Valamennyi alkalmazásra kerülő célcsoporttag hátrányos helyzetű csoportból kerül ki. A célcsoportot képező munkatársak megfelelő munkavégzésre történő betanítása tapasztalt szakmai megvalósítók közreműködésével. A célcsoport gazdasági szerepvállalásához kötődő fejlesztő tevékenység keretében kommunikációs tréning lebonyolítása. A piacra jutást segítő intenzív marketing tevékenység: szakértő bevonása a marketing stratégia és akcióterv elkészítéséhez, marketinganyag készítése és marketing rendezvények lebonyolítása. Eszközbeszerzés, amely az munkavégzéshez szükséges feladatok ellátását segíti.
A projekt segítségével a Natúrpark Vendégfogadó turisták és a helyi lakosság számára is képes lesz szolgáltatásokat nyújtani. Széleskörű partnerhálózatot alakít ki a térség más szolgáltatóival.
A projekt elősegíti a helyi értékek és hagyományok megőrzését, a helyi közösség fejlesztését is. A fejlesztéssel egyrészt biztosíthatóvá válik a szervezet turisztikai tevékenységének üzleti alapon való fenntartható működtetése, másrészt a településen és a térségben 4 új munkahely megteremtése valósul meg.

A projekt befejezési dátuma: 2021.04.30.